06 - 229 07 906 ella@bellance.nl

Over Bellance

Over Bellance zijn artikelen verschenen in het Regio Business Magazine, uitgave regio West-Brabant. Dit is een bekend zakenmagazine voor ondernemers en managers in West-Brabant. Verdiep uw kennis over Bellance en klik op de links hieronder om de bewuste artikelen te downloaden:

Regio business Magazine uitgave 03-2018 : RBM 03-2018
Regio Business Magazine uitgave 07-2020 : RBM 07-2020

Financiën en ondernemen horen bij elkaar, alleen niet altijd in het hart van de ondernemer. Bellance analyseert de financiële data in uw bedrijf en zet die om in een praktisch systeem. Zo beschikt u altijd over eenvoudig te begrijpen, relevante financiële informatie. Daarmee maakt u uw strategische en tactische beslissingen op gefundeerde wijze en verhoogt u uw kans op succes.

Financiën zijn een beslissende randvoorwaarde om goed te kunnen ondernemen. In de gemiddelde onderneming wordt een schat aan financiële gegevens verzameld, maar daarmee wordt vaak te weinig gedaan. Al die informatie in dienst van de onderneming laten werken vergt specifieke kennis en vaardigheden. Bellance helpt u om daar voordeel mee te behalen.

 

Bel mij voor meer informatie

Contact met Bellance

Stuur ons een bericht